Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Kamma Smoked

kr15.600,00kr17.100,00

Kamma er en av våre mest moderne så vel som mest eksklusive krystallamper – da dens langstrakte krystaller og uttrykk omfavnes av en skikkelig rå jernramme i svart farge. Kamma er virkelig den perfekte spisebordslampen for deg som ønsker å blande den eksklusive stilen med et rått nordisk uttrykk.

Kamma er tilgjengelig med 100 cm i diameter og 120 cm i diameter. Kommer med røykte krystaller (smoked) og en svart jernramme.

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er altfor avlangt. Alle våre krystaller holder høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Fargen på røykte krystaller (smoked crystals) kan oppleves annerledes når man ser på bilder ved henholdsvis en lysere eller mer gyllen glød. Dette avhenger av om det er mørkt eller dagslys ute når selve bildet ble tatt. Det kan virkelig understrekes at krystallenes smoked belegg er ekstremt vakkert og helt unikt i uttrykket.

Se også modellen “Kamma Gold” med klare krystaller og messingramme. Kamma kan også fås med klare krystaller og en svart jernramme, se modellen “Kamma Clear“.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velurtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

Legg merke til at krystallenes røykte belegg på utsiden er utført via en håndlaget prosess, og derfor kan det forekomme mindre variasjoner på utsiden av krystallen i form av små merker. Dette er helt normalt og vil være usynlig når de mange krystallene inngår i en større helhet oppe i den vakre lysekronen.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

OBS! Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Dette kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Lengde

100 cm, 120 cm

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.