Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Rose Clear

kr13.500,00kr19.200,00

Rose er vår nyeste modell med krystaller i et trekantet uttrykk, noe som gjør lysekronen særegen og eksklusiv. Lysekronen i rosa krystall kommer med en fin ramme i krom. Selv om designet kan virke litt italiensk eller fransk, passer dens fine egenskaper og stilige uttrykk perfekt inn i den skandinaviske og minimalistiske stilen. Rose Clear kommer med klare krystaller.

Finn videoer av Rose under våre høydepunkter på vår Instagram-profil: @nordiccrystals

Lysekronen kan brukes både som taklampe og som pendellampe.

LEGG MERKE TIL: Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Nødvendig tilbehør kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

OBS! Det medfølger egne lyspæreholdere til Chandi (Diameter 110 cm-modellen), som må ettermonteres. Dette er for plassering av lyspærer i bunnen av lysekronen. Dette må utføres av en elektriker.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velurtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Diameter

60 cm, 80 cm, 60 cm, 80 cm

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.