Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Chandi Gold

kr12.900,00kr27.100,00

Chandi Gold er vårt mesterverk av en krystallysekrone som kommer med et moderne så vel som et romantisk og klassisk uttrykk. Dens nydelig finish bestående av en stålramme med børstet messing setter virkelig prikken over i-en.

Chandi Gold er tilgjengelig i følgende versjoner:
– 60 cm i diameter og 4 rader krystaller
– 80 cm i diameter og 5 rader krystaller
– 110 cm i diameter og 7 rader krystaller

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er altfor avlangt. Alle våre krystaller holder høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Chandi er også tilgjengelig med smoked krystaller (røykte krystaller) og en svart stålramme. Gå til produktsiden – Chandi Smoked. I tillegg kan du også få Chandi med klare krystaller og en svart stålramme. Gå til produktsiden – Chandi Clear.

Lysekronen kan brukes både som taklampe og som pendellampe.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velurtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

OBS! Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Nødvendig tilbehør kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Det medfølger separate lysepæreholdere til Chandi (110 cm i diameter) som må ettermonteres. Disse er til plasseringen av lyspærer helt nederst i lysekronen. Vi anbefaler at dette utføres av en elektriker.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velurtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Diameter

110 cm, 60 cm, 80 cm

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.