Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Chandi Smoked

kr12.900,00kr27.100,00

Chandi med smoked krystaller er et meget populært valg av krystallysekrone til nordisk hjem. Med nivåfordelingen av lange og moderne krystaller samt en svart jernramme – skapes et rått, minimalistisk og samtidig veldig elegant uttrykk. Chandi er din overdådige krystallysekrone som kan brukes som entrélampe, stuelampe eller spisebordslampe.

Chandi kommer med hva som kalles “smoked grey krystaller” og er tilgjengelig i størrelsene; 50 cm i diameter med 3 rader krystaller, 60 cm i diameter med 4 rader krystaller, 80 cm i diameter med 5 rader krystaller, og 110 cm i diameter med 7 rader krystaller.

Chandi Smoked fås også med klare krystaller,
gå til produktsiden – Chandi Clear

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er altfor avlangt. Alle våre krystaller holder høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Fargen på smoked krystaller kan oppleves annerledes på bilder ved henholdsvis en lysere eller mer gyllen glød. Dette avhenger av om det er mørkt ute eller dagslys når bildet tas. Det ytre belegget på smoked krystaller har derfor et helt ekstremt vakkert og unikt uttrykk.

Lysekronen kan brukes både som taklampe og som pendellampe.

OBS! Det medfølger egne lyspæreholdere til Chandi (Diameter 110 cm-modellen), som må ettermonteres. Dette er for plassering av lyspærer i bunnen av lysekronen. Dette må utføres av en elektriker.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velurtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

Legg merke til at krystallenes smoked belegning på utsiden er gjennomført via en håndlaget prosess, så det kan derfor forekomme mindre variasjoner helt utsiden av krystallene i form av veldig små merker. Dette er helt normalt og det er heller ikke synlig når de mange krystallene plasseres sammen i en større helhet oppe i den svært vakre lysekronen.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

LEGG MERKE TIL: Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Nødvendig tilbehør kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Diameter

50 cm, 60 cm, 80 cm, 110 cm

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.