Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Dana

kr21.400,00

Dana er vår nyeste lysekrone og er designet med mange rader av klare krystaller. Lysekronen har også et raffinert lag med krystaller i bunnen av kronen, med krystaller i flere størrelser – noe som gjør at Dana leverer et helt unikt og enestående uttrykk når man står under kronen. Dana gir både volum og høyde med sine vakre mål og passer derfor perfekt både i entréen, stuen eller over et spisebord.

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er for avlangt. Alle våre krystaller kommer av høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

Obs! Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugs og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Dette kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Dimensjoner:
Diameter 70 cm | Høyde 45 cm | Vekt 16 kg

Antall lyspærer: E14*12

Tilleggsinformasjon: Når lampen er satt sammen, vil den som standard vanligvis være ca. 100 cm målt fra topp til bunn. Hvis lampens høyde ønskes justert, er dette mulig. Skriv i så fall denne informasjonen i kommentarfeltet ved bestilling.

Varenummer (SKU): DANA-BLCL-D70

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.