Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Hallie Clear Superior

kr15.600,00kr21.400,00

Hallie Clear Superior er vår store og overdådige lysekrone som fungerer både som et vakkert tilbehør til din walk-in-garderobe eller som en innbydende taklampe til stua eller hengende over spisebordet. Hallie Clear Superior har 3 rader med krystaller og kommer med en diameter på enten 80 cm eller en diameter på 100 cm.

Hallie Clear fås også i diameter på 50 cm, se modellen “Hallie Clear Small“.

Hallie kan brukes både som taklampe og pendellampe. Kommer også tilgjengelig med smoked krystaller, disse modellene heter “Hallie Smoked Small” og “Hallie Smoked Superior”.

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er for avlangt. Alle våre krystaller kommer av høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Som standard medfølger ledning og 100 cm justerbart kjede samt et svart velourtrekk til kjedet.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

Obs! Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Dette kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Diameter

100 cm, 80 cm

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.