Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Om oss

Nordic Crystals er et dansk selskap som startet opp våren 2020. Grunnlagt med et mål om å kombinere vakker estetikk med vakker råhet  i en moderne krystallysekrone som passer den minimalistiske, nordiske stilen med klare linjer som er typisk her i Skandinavia. Derfor navnet “Nordic Crystals”. “Moderne lysekroner av krystaller – til moderne nordiske hjem.”

Med lysekroner i fokus, er vi her i Nordic Crystals de første i Skandinavia med et online univers av krystaller – noe vi er meget stolte av. Her hos Nordic Crystals har vi også vår egen produsent som har blitt utvalgt etter nøye evaluering. Derfor finner du kun originale Nordic Crystals-lysekroner her på denne nettsiden – eller hos vår forhandler; Baile Baile.

Her hos Nordic Crystals, spesialiserer vi oss fullt ut på krystaller og belysning. Vi kjøper, selger, designer, og tilbyr skreddersydde krystallysekroner og lamper.

Med tre ansatte i selskapet, har vi i Nordic Crystals opparbeidet oss solid kompetanse og kunnskap innen lysekronebransjen og vårt produktspekter. Vår visjon er å bli den ledende leverandøren av lysekroner og krystallamper i Norden. Vi ønsker å designe og levere non-stop, Skandinavias mest fasjonable og eksklusive krystallysekroner av høy kvalitet – til rett pris.

Nordic Crystals sine verdier og fokus er kvalitet og eksklusivitet. Derfor er våre krystallamper og krystallysekroner laget med krystaller av høyeste kvalitet – hvor belegget på krystallene er håndlaget. Krystallene har derfor en gjennomtrengende lysrefleksjon, hvor prismene i krystallene skaper et enestående lysinnfall samt vakker belysning når er lyset er skrudd på. Dette er fellesnevneren for alle våre ekstravagante krystallysekroner.

Kvaliteten som ligger bak våre produkter her hos Nordic Crystals, har gjort alle våre lamper verdige CE-sertifiseringen. Dette betyr at alle våre lysekroner og lamper kan forventes å leve opp til de godkjente EU-standardene for salg og produksjon av lamper og lysekroner.

I tillegg til høy kvalitet legger vi også veldig stor vekt på god kundeservice. Vi ønsker å gi deg best mulig opplevelse når du kjøper en lysekrone eller lamp hos oss. Derfor har vi også en servicetekniker tilknyttet vårt selskap som står klar til å hjelpe våre kunder hvis noe skulle være galt med ditt kjøpte produkt hos oss.

Vi gleder oss veldig til å hjelpe deg med å dekorere ditt nordiske hjem med eksklusive krystaller.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.