Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Hallie Gold

kr9.900,00kr21.400,00

Hallie Gold er en eksklusiv og moderne krystallysekrone som kommer med en vakker ramme i matt messing – og med nydelige detaljer. Hallie Gold vil ta ethvert rom i hus og hjem til nye høyder. I vår nydelig Hallie-serie får du taklamper med 3 rader av store og samtidig, minimalistiske krystaller – som alle gir unike opplevelser både når lyset er skrudd av eller på.

Hallie Gold er tilgjengelig i 3 ulike størrelser:
– 50 cm i diameter
– 80 cm i diameter
– 100 cm i diameter

Videre kan vi nevne at Hallie også er tilgjengelig med klare krystaller og svart ramme – så vel som med røykte krystaller (smoked) og svart ramme. Se produktsidene; “Hallie Clear Small / Superior” og  “Hallie Smoked Small / Superior”.

Hallie-serien er vår krystalltaklampe bestående av 3 rader med store og tidsriktige minimalistiske krystaller som oppleves unikt når lyset slås på. Hallie Gold finnes i størrelsene Ø50cm, Ø80 cm og Ø100 cm. I tillegg kommer Hallie med klare krystaller og sort ramme eller med røkte krystaller og sort ramme, se “Hallie Clear small / Superior” og “Hallie Smoked Small / Superior”.

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er altfor avlangt. Alle våre krystaller holder høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velurtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

Hallie kan brukes både som taklampe og som pendellampe.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

OBS! Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Nødvendig tilbehør kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Diameter

100 cm, 50 cm, 80 cm

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.