Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Storm

kr13.500,00kr19.200,00

Storm er en rå og raffinert krystallysekrone med sin spesielle og stilige nivåfordeling av vakre krystaller omgitt av en svart stålramme. For å få full effekt av nivådelingen til krystallene, er Storm designet for å oppleves nedenfra – derfor bør derfor ikke denne lysekronen henge altfor lavt. Storm har 5 lag med krystaller, hvorav ett finnes på selve innsiden av lysekronen. Krystallene er håndlagde, og det kan derfor forekomme mindre variasjoner.

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er for avlangt. Alle våre krystaller kommer av høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velourtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

Obs! Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Dette kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.