Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Hallie Smoked Superior

kr15.600,00kr21.400,00

Hallie Superior er vår overdådige taklampe i krystall med smoked krystaller og 3 rader av store og samtidig minimalistiske krystaller som oppleves fullstendig unikt når lyset slås på.

Hallie Superior er en eksklusiv og moderne krystallysekrone med en rå jernramme som omfavner krystallene. Krystallene endrer uttrykk avhengig av om lyset er skrudd på eller av når du velger modellen med “smoked” krystaller. Derfor får du “2” svært uttrykksfulle lamper i 1 og samme lampe.

Hallie Superior fås i størrelsene med 80 cm i diameter, og med 100 cm i diameter. Men vi har også en mindre modell med 50 cm i diameter, se modellen “Hallie Small” – og for modellen med klare krystaller, se modellen “Hallie Clear“.

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er for avlangt. Alle våre krystaller kommer av høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Fargen på smoked krystaller kan oppleves annerledes når man ser på bilder ved henholdsvis en lysere eller mer gyllen glød. Dette avhenger av om det er mørkt eller dagslys ute når selve bildet ble tatt. Det kan virkelig understrekes at krystallenes smoked belegg er ekstremt vakkert og helt unikt i uttrykket.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velourtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

Hallie kan brukes både som taklampe og som pendellampe.

Legg merke til at krystallenes smoked belegg på utsiden er utført via en håndlaget prosess, og derfor kan det forekomme mindre variasjoner på utsiden av krystallen i form av små merker. Dette er helt normalt og vil være usynlig når de mange krystallene inngår i en større helhet oppe i den vakre lysekronen.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

Obs! Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Dette kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.