Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Kamma Clear

kr15.600,00kr17.100,00

Kamma Clear med klare og gjennomtrengende krystaller er virkelig en unik lysekrone til spisebordet ditt som du definitivt ikke finner mange andre steder. Krystallysekronen kan også være en fantastisk prikk over i-en ved henges over kjøkkenøyen.

Kamma Clear med klare krystaller fås både med 100 cm i lengde og 120 cm i lengde – med en flott jernramme av svart farge.

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er for avlangt. Alle våre krystaller kommer av høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velourtrekk til dette kjedet – som vist på bildet. Ekstra kjede kan også kjøpes.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

Obs! Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Dette kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Produktnr: I/A Kategorier: , , ,
Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.