Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Chandi Clear

kr12.900,00kr27.100,00

Chandi er vår bestselgende krystallysekrone. Den skaper et virkelig fantastisk lys i stuen, entréen eller når den brukes som spisebordslampe. Med nivåfordelingen av moderne og lange klare krystaller samt den svarte stålrammen – gir Chandi et rått, men samtidig også veldig elegant og minimalistisk uttrykk.

Chandi er tilgjengelig med en diameter på 50 cm i diameter med 3 rader krystaller, 60 cm i diameter med 4 rader krystaller, 80 cm i diameter med 5 rader krystaller, og 110 cm i diameter med 7 rader krystaller.

Størrelsen på våre krystaller er tilpasset hver enkelt modell slik at lysekronen får de perfekte proporsjonene og et uttrykk som ikke er altfor avlangt. Alle våre krystaller holder høyeste kvalitet og har en delikat, håndlaget belegning.

Chandi er også tilgjengelig med hva som kalles “smoked krystaller”, røykte krystaller. Gå til produktsiden – Chandi Smoked

Lysekronen kan brukes både som taklampe og som pendellampe.

OBS! Det medfølger egne lyspæreholdere til Chandi (Diameter 110 cm-modellen), som må ettermonteres. Dette er for plassering av lyspærer i bunnen av lysekronen. Dette må utføres av en elektriker.

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velurtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

LEGG MERKE TIL: Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Nødvendig tilbehør kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Diameter

110 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.