Gratis frakt og retur i Norge. Rask levering (vanligvis 2-3 dager)

Elva

kr9.900,00kr15.800,00

Elva er en romantisk krystallysekrone som med sitt moderne uttrykk vises klare vekslende krystaller i et nydelig trekantet design og skinnende rustfritt stål i gullfarge. Elva er en perfekt spisebordslampe for deg som ønsker en ekstraordinær lysekrone.

Elva er tilgjengelig i størrelsene 57 cm -og 75 cm i diameter. Krystallene er håndlagde, så det kan derfor forekomme mindre variasjoner.

Lyspærer: E14

Tilleggsinformasjon: Som standard medfølger ledning, 100 cm justerbart kjede, samt et avtagbart velourtrekk til dette kjedet – som vist på bildet.

Vi anbefaler bruk av plasthansker når krystallene skal festes – for å unngå fettete fingeravtrykk på krystallene. Det kan være en god idé å tørke krystallene med en fiberklut før de festes.

Legg merke til at det må påmonteres holdere i midten av lysekronen med strømforbindelse for plassering av lyspærer i bunnen av lysekronen. Dette må utføres av en elektriker.

Obs! Når lysekronen skal henges opp, må man selv kjøpe skruer, rawplugger og eventuelt annet av tilbehør for å gjennomføre dette. Taket må ha det nødvendige som skal til for å kunne holde lampens vekt. Dette kan kjøpes på et lokalt byggemarked.

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.